Aktivitetskalender

Januar 2020
M T O T F L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Informasjon om søknadsplikt

Styret ønsker med dette å minne alle beboere på våre vedtekter og husordensregler. Dette fordi vi har fått kjennskap til at flere beboere har gjort søknadspliktige endringer uten å ha fått styrets forhåndsgodkjennelse.

Vedtektenes § 4-3 (2):

«Forandringer som skjer i strid med de til enhver tid gjeldende bygningsforskrifter og andre offentlige bestemmelser, er ikke tillatt. Forandringer som berører bygningens eksteriør – herunder oppsetting av private radio- og TV-antenner, markiser, mv. - er ikke tillatt uten styrets forutgående skriftlige samtykke».

Husordensreglenes punkt 4 b:

« Andelseier skal søke styret om adgang til å gjøre inngrep på yttervegger og utearealer, samt ved oppsetting av markiser, plattinger, levegger, paraboler, varmepumper eller liknende. Det skal også søkes om omfattende hagemessige endringer, ev. felling av trær m.m.».

Søknadsplikten gjelder altså mange forskjellige tiltak, det er derfor viktig at dere søker om dette i forkant. Dersom et tiltak ikke blir søkt om, risikerer man at man må tilbakeføre eller fjerne tiltaket.

Søknad skal inneholde minimum følgende:

  • beskrivelse av tiltaket, med evt mål og dimensjoner
  • bilder av selve gjenstanden (eventuelt tegning)
  • bilder av plassen der tiltaket planlegges gjennomført

Søknad kan sendes til en av oss i styret (mailadresser nedenfor) eller leveres til styreleder på Ambolten 3.

Dersom du er i tvil om, eller har spørsmål om et tiltak er søknadspliktig, ring oss gjerne eller send en mail. Vi prøver å behandle henvendelser fortløpende og så fort det lar seg gjøre.

Vi ønsker også å benytte anledningen til å ønske dere alle en fortsatt god sommer!

Mvh
Styret

Søk på sidene

Innlogging

Registrerte brukere får tilgang til all informasjon og en egen side med dokumenter som kan lastes ned. Det er kun beboere i borettslaget som får bruker og passord til hjemmesiden.

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser