Aktivitetskalender

Januar 2020
M T O T F L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Velkommen til Borgarveien Borettslag

Borgarveien Borettslag ligger sentralt på østsiden av Fredrikstad, like ved Gamlebyen og Kongstenhallen, og består av 41 leiligheter ved Mineberget, sentralt sydøst for den store rundkjøringen ved Fredrikstadbroens østside.

Borettslaget er fra høsten 2001 medlem av OBOS.

Anlegget stod ferdig i 1978, og i vår historieseksjon kan man lese mer om leilighetene, byggekostnader og nøkkeltall og se noen av de gamle skissene fra prospektene.

Våre leiligheter er i fire forskjellige fasade- og planløsninger, og etter en omfattende rehabilitering i 2008/09 er bygningene nå malt i moderne fargenyanser av grått og gult og fremstår som nye.

Veiene gjennom området har forøvrig navn fra steinindustrien, bortsett fra Rådmann Karlsens vei. Haakon Karlsen var ordfører, borgermester og rådmann i Fredrikstad fra 1932 til 1958, med unntak av de fem krigsårene 1940-45.

Området, som ofte kalles Mineberget etter den lille kollen bakenfor, har nærhet til en rekke fasiliteter som bl.a. skole, butikker, apotek, postkontor, idrettshall, golfbane og lysløype, og har dessuten gode bussforbindelser til sentrum. Det er også mulig å ta byfergen fra Gamlebyen, kun noen minutters gange unna.

Trivselsfaktoren er høy med mange trær og grøntarealer, lekeplass og gangstier, og mange av beboerne har i tillegg lagt ned mye arbeid i beplantning, stensetting og påbygg av endeleiligheter.

Blant våre beboere er det folk i alle aldre, og et sikkert tegn på at folk trives godt er at flere av de som kjøpte seg ny leilighet i 1978 fortsatt bor her. Leiligheter i dette området er svært populære og står aldri lenge til salgs.

Informasjon til beboerne er samlet i en egen seksjon.

Finne fram?

I begynnelsen av Rådmann Karlsensvei, nærmest Gamlebyveien, ligger det 6 leiligheter i nr. 1-11 som i praksis blir en liten blindvei. Resten av adressene i denne veien, tilsammen 18 leiligheter, ligger langs den delen av Rådmann Karlsensvei som går av Borgarveien nærmere Mineberget. I tillegg har 17 av leilighetene adresse i Ambolten, også en liten blindvei uten gjennomfartstrafikk.

Vær klar over at det (pr. juli 2010) er feil i det digitale kartet fra Statens kartverk slik at det ser ut som Rådmann Karlsens vei bytter navn til Kruttveien. Under har vi også satt inn et Googlekart med søke- og zoom-muligheter.

Se også oversiktskart fra Gule Sider som også gir angivelse av kontorene til OBOS' eiendomsmeglere ved senteret (REMA) i Borgarveien 13A.

Søk på sidene

Innlogging

Registrerte brukere får tilgang til all informasjon og en egen side med dokumenter som kan lastes ned. Det er kun beboere i borettslaget som får bruker og passord til hjemmesiden.

webmaster

Alle feil, endringsforslag eller konstruktive tilbakemeldinger knyttet til hjemmesiden og dens innhold sendes til webmaster.

Forslag til styret er forbeholdt registrerte brukere (kun beboere), og gjøres via forslagskassen.

Ledig leilighet?


Ferdig søk på finn.no etter andelsleilighet eller rekkehus i Fredrikstad med "Mineberget" i anonnseteksten. Klikk på logo eller lenke.

OBOS' andre ledige leiligheter i Fredrikstad finner du her.